Vad gör du när din Ernaux är färdig?

I samband med att du skickar in ditt bidrag till oss skriver du en katalogtext som beskriver ditt/dina bokband i ett formulär (länk nedan). Denna text kommer att publiceras i utställningstexter och katalog om din/dina bokband blir utvalda. De bokband som inte når juryns krav på hantverksmässig kvalitet återsänds.

Varje deltagare får skicka in max två bokband var. Dessa ska lämnas in osignerad för opartisk bedömning. Skriv ditt namn på en lös papperslapp samt numrera böckerna om du skickar in fler än en.

Glöm inte att skriva pris om din bok är till salu. Eventuellt köp görs upp mellan bokbindare och köpare. Den som inte vill ha sin bok till salu uppger ”privat ägo” i katalogtext. Boken ska dock visas i utställningarna så länge de pågår och kan alltså inte hämtas/ges till köpare förrän allt är avslutat 2024. Bokbindare-Gesällskapet försäkrar inte böckerna, de deltagare som vill teckna försäkring gör så på egen hand.

FORMULÄR

Bokband ska vara hos oss senast den 1 september 2023.

Leveransadress:
Antikvariat Mats Rehnström
(Att: Magnus Öberg)
Jakobsgatan 27B
111 52 Stockholm

Kom ihåg att packa väl!

Vernissage för utställningen planeras till december 2023 i Stockholm och kommer sen att visas i Lund och Eskilstuna under vinter/vår 2024. Vi återkommer med datum för vernissage.

Om du behöver support kring det digitala upplägget eller har andra frågor – hör av dig till oss bokbindaregesallskapet@gmail.com

LYCKA TILL!

Styrelsen Bokbindare-Gesällskapet

Bookmark the permalink.

Comments are closed.