Nordiskt Bokbindare-seminarium i Leksand den 11-15 juni 2016

Bokbindarmästareföreningen arrangerar Nordiskt Bokbindare-seminarium i Leksand den 11-15 juni 2016.

Förhoppningen är att många, äldre och yngre kolleger, med egna verkstäder och anställda på arkiv och bibliotek vill ta tillfället att träffa yrkesbröder- och systrar, lyssna till spännande föreläsningar, delta i diskussioner, bidra med egna idéer och ha roligt tillsammans! Bli inspirerad till inbindning av nästa Nordiska Bokband!

Föreläsningar och workshops, boende och måltider sker på Leksands folkhögskola som ligger vackert i Leksand vid sjön Siljan i Dalarna. På skolan finns sedan mer än tjugo år en treårig utbildning i handbokbinderi.

Deltagaravgiften för seminariet är 1 500 SEK och anmälan måste ske senast den 29 februari genom att summan sätts in på Bokbindarmästareföreningens konto. (Anmälan är bindande och återbetalas endast på grund av sjukdom.)

Kostnaderna för fyra dygn i enkelrum är 1 600 SEK (för del i rum 1 100 SEK) samt för måltiderna, helpension, 1 510 SEK vilket faktureras i god tid direkt från skolan så att allt är klart vid ankomst. För att seminariet ska kunna genomföras krävs minst 30 deltagare.

För det spännande och innehållsrika programmet från gemensam middag på lördag kväll till frukost på onsdag morgon, se bifogade Pdf-fil. Där finns även utförliga uppgifter om anmälan.

Inbjudan Nordiskt Bokbindareseminarium Leksand

Bookmark the permalink.

Comments are closed.