Mästarband på Nationalmuseum

Bokbinderiåret fick en strålande inledning när Nordiska Bokband öppnade på Universitetsbiblioteket i Lund i lördags. De visas där till söndagen den 24 februari.

Nu fortsätter det storstilat med Mästarband på Nationalmuseum! Museets kuratorer har valt bland Bokbindarmästareföreningens så kallade Mästarband och ställer ut dem i ”Gamla Biblioteket”, en av de tidigare stängda ytor som i och med ombyggnaden öppnats för allmänheten. Mästarbanden visas från tisdagen den 22 januari till lördagen den 23 mars 2019. Någon formell vernissage blir det inte, men vill man se utställningen tillsammans med bokbindare så har man god chans att träffa på kolleger om man kommer till Nationalmuseets entré klockan fem på tisdag eftermiddag.

Utställningen har dessvärre ingen hemsida, men man kan läsa om Gamla Biblioteket på Nationalmuseum här: https://www.nationalmuseum.se/gamla-biblioteket

Bookmark the permalink.

Comments are closed.